Si te instalojme nje antivirus pa pages

Përshëndetjeje unë jomë kushtrimi Nga ke kompjuter ne këtë video do t’ju tregojmë si kemi mundësi te instalojmë një Antivirus pa pagës. Ekzistojnë shumë antiviruse qe duhet te paguhen por jo te gjithë janë te nevojshme për kompjuterët shtëpiak, antiviruset te cilët kanë mbrojte me te madhe dhe qe kërkojnë licenca te regjistrimit nevojiten me tepër nëse kemi […]

How To: ESET Mobile Security with Proactive Anti-Theft

ESET MOBILE SECURITY with Proactive Anti-Theft Life happens …and phones get lost. But don’t worry! Proactive Anti-Theft automatically locks it… Proactive Anti-Theft sends information to my.eset.com Sign in to my.eset.com At my.eset.com see photos secretly taken by the phone At my.eset.com find out your phone’s location From my.eset.com send a message to the finder Please, call me on… […]